Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Rumah > Tentang kita

Tentang kita

Sejarah kita

Guangdong Liyu-Yibao Kasut bahan Co. Ltd., sebelum ini dikenali sebagai Helaian Dongguan Liyu Rubber Co., Ltd., sebuah syarikat yang terkenal dengan integriti yang tinggi, perkhidmatan yang baik dan produk kos efektif. Ia merupakan syarikat milik penuh Liyu Group, yang diasaskan pada tahun 2000.

Pada Disember 2011, Liyu dan enterprises- iaitu Yibao syarikat Taiwan yang dibiayai yang sempurna digabungkan, dan Dongguan Liyu Rubber Products Co., Ltd telah ditukar kepada Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co., Ltd.


Kilang kami

Guangdong Liyu-Yibao Kasut bertempat di Chang'an Town, Dongguan dengan keluasan 30 ribu meter persegi bahan Co. Ltd., memiliki beberapa garisan menghasilkan tunggal getah, yang mempunyai keupayaan lembaran getah menghasilkan sehingga 200 ribu meter persegi sebulan.

Dalam prinsip berorientasikan pelanggan, syarikat itu memperkenalkan teknologi canggih, peralatan dan bahan-bahan mentah dari Sepanyol, Jerman dan Taiwan Kawasan lain-lain, untuk menyelidik dan membangunkan teknologi oleh kakitangan sendiri serta membuat inovasi pengurusan. Dalam pasaran bahan kasut mewah, produk kami, seperti tunggal getah, krep bicara mikroselular buih tunggal, mengumpul pencapaian cemerlang berkenaan dengan teknologi.

Kami ingin membuat kawan-kawan dari dalam dan luar negara dari pelbagai industri untuk melangkah ke hadapan dan berganding bahu untuk mewujudkan menang-menang bersama.


Produk kami

Kasut aksesori

Lembaran getah & Mat

Floor Tile

lembaran Foam tinggi, lembaran getah Neolite, Sheet Crepe Rubber


Cara Pemakaian

Ladies'shoes outsoles, Lelaki kasut outsoles, kasut fesyen outsole dan maka tapak dalam, selipar outsole, kasut kanak-kanak outsoles, Welt, susunan, Semua outsoles getah untuk kasut.


Sijil kami

Mengaudit pembekal oleh DIBUAT-IN-CHINA oleh SGS.


Peralatan pengeluaran

Garis 3production, 15sets mesin pencampuran, 6 set mesin embossing, 20sets mesin percetakan, 3sets Mesin Jerman Roughing


Market pengeluaran

Pasaran domestik, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Asia Timur


perkhidmatan kami

Guangdong Liyu-Yibao Kasut Bahan Sdn Bhd mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam talian perniagaan. Kami bekerjasama dengan banyak jenama utama, Sama seperti ALDO, ZARA, Clarks, CK, GUCCI, dan lain-lain selama bertahun-tahun. Kami ingin membuat kawan-kawan dari dalam dan luar negara dari pelbagai industri untuk melangkah ke hadapan dan tangan dalam tangan dan mewujudkan menang-menang bersama.


IMG_3307 (001) .jpg

IMG_3308 (001) .jpg

IMG_3303 (001) .jpg

IMG_3310 (001) .jpg

IMG_3302 (001) .jpg

IMG_3311 (001) .jpg