Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Lembaran Foam Ketumpatan Tinggi

Lembaran Foam Ketumpatan Tinggi

Lembaran busa ketumpatan tinggi Lembaran ketumpatan pengetahuan lembaran getah Getah getah Gasket getah Lembaran produk getah yang mengelak antara dua permukaan pegun suatu bebibir logam atau sambungan lain. Kaedah acuan boleh digunakan, juga boleh menyembuhkan pengawetan filem. Boleh digunakan secara meluas dalam pelbagai ...

Lembaran busa ketumpatan tinggi

高发泡A1.jpg

Keterangan lembaran busa ketumpatan tinggi

Getah gasket Getah gasket Lembaran produk getah yang mengelilingi antara dua permukaan pegun flange logam atau sambungan lain. Kaedah acuan boleh digunakan, juga boleh menyembuhkan pengawetan filem. Boleh digunakan secara meluas dalam pelbagai peralatan mekanikal, pelapik, kedap, kusyen dan kesan lain.


Secara rasmi, gasket gasket getah yang biasa digunakan termasuk: mesin basuh getah rata, getah O-cincin, mesin basuh plastik getah, gasket pembungkusan PTFE, gasket getah asbestos, mesin basuh logam logam, gasket khas logam, gasket kulup logam, gasket luka dan sebagainya.


Pencuci getah: ubah bentuk mudah, padat, mudah, tetapi tekanan, rintangan suhu miskin, hanya untuk tekanan rendah, suhu tidak tinggi. Getah semulajadi mempunyai rintangan asid dan alkali tertentu, penggunaan suhu tidak melebihi 60 ℃; neoprena juga boleh tahan beberapa asid, suhu 80 ℃; minyak getah nitril, boleh didapati hingga 80 ℃; rintangan karat fluorin kakisan yang baik, rintangan prestasi suhu daripada getah purata, boleh digunakan dalam medium 150 ℃.


Gasket getah: bentuk seksyen adalah bulatan yang sempurna, kesan ketat diri tertentu, kesan pengedap lebih baik daripada mesin basuh rata, menekan daya yang lebih kecil.


Hot Tags: lembaran busa ketumpatan tinggi, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan