Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Foam Tinggi Untuk Tunggal

Foam Tinggi Untuk Tunggal

Buih Tinggi untuk Tunggal 1. Apakah keupayaan syarikat anda? LiyuYibao adalah pengilang profesional lembaran getah selama lebih dari dua dekad. Bekerjasama dengan jenama yang berlainan: ZARA, LEVIS, COLEHAA, DV, Clark, BANANA, CK etc Pola yang berlainan dan desain fesyen untuk pilihan terbaik anda ....

Buih Tinggi untuk Tunggal

1. Apakah keupayaan syarikat anda?

LiyuYibao adalah pengilang profesional lembaran getah selama lebih dari dua dekad.

Bekerjasama dengan jenama Teratas: ZARA, LEVIS, COLEHAA, DV, Clark, BANANA, CK dll

Corak yang berbeza dan reka bentuk fesyen untuk pilihan terbaik anda

2. Apakah keupayaan pengeluaran setiap tahun?

Kami menghasilkan lebih daripada 30 ribu meter persegi produk getah setiap tahun.

3. Bagaimana saya boleh mendapatkan beberapa sampel?

Kami dengan sukacitanya menawarkan anda sampel percuma. Pelanggan baru dijangka membayar kos penghantaran, caj ini akan ditolak dari pembayaran untuk pesanan rasmi.

Selamat datang untuk membeli lembaran penyembur getah buatan kulit untuk kasut lelaki dari kilang kami. Kami adalah salah satu pengeluar dan pembekal terkemuka di China, menawarkan anda lembaran getah terlaris dan murah yang dibuat di China. Pesanan tersuai yang disesuaikan dengan harga yang rendah juga dialu-alukan.

Foam Tinggi untuk Pengetahuan Tunggal

Klasifikasi dan ciri-ciri tunggal Bahan utama bahan tunggal terbahagi kepada getah, PU, ​​PVC, MD, TPR, EVA dan sebagainya.

1, EVA (E etilena, vinil asetat VA): Lebih banyak vinil asetat, keanjalan yang lebih baik.


2, getah: dibahagikan kepada kain semulajadi, sintetik dua, tahan haus, anjal, berat, kos tinggi.


3, TPR (haba T, plastik P, getah R): prestasi getah, tahan haus, kos yang lebih rendah, tetapi hubungan dengan pelarut minyak akan tergelincir.


4, PU: rintangan lelasan cemerlang dan prestasi flexing berulang, kekuatan lusuh yang baik dan keanjalan, minyak, asid, alkali dan prestasi suhu yang rendah, sisa buih PU boleh direndahkan secara automatik, yang kondusif untuk perlindungan alam sekitar, rintangan yang diperlukan Kesan, kasut tahan lama lebih sesuai; tetapi terdapat kekuningan, hidrolisis, retak, mudah membuka plastik dan isu-isu lain, kasut udara, kasut bola sepak, bahan yang biasa digunakan. PU keseluruhan sol: ADI dan NIKE apabila menggunakan sol ini tidak banyak, sol solung adalah sol membentuk suhu rendah. PU pada akhir ciri-ciri cahaya, tetapi tidak basah, menghadapi reaksi kimia selepas lapisan air kakisan.


5, PVC: resin sintetik, tiba pada akhirnya, kerana masalah ekologi dan kurang, kasut kusyen udara, kasut bola sepak, bahan yang biasa digunakan.


6, MD (Wylong End): Pembentuk busa busa satu masa, fleksibiliti yang baik, keanjalan yang tinggi, prestasi terma yang lebih baik, tetapi rintangan haus yang lemah, kasut yang tinggi biasanya lebih sesuai.


Hot Tags: buih tinggi untuk tunggal, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan