Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Bahan Kasut Outsole

Bahan Kasut Outsole

Kasut outsole bahan FAQ 1. Adakah anda sebuah kilang atau syarikat perdagangan? Kami adalah kilang produk getah, jadi harga dan masa penghantaran dapat dijamin. 2. Di manakah kilang anda terletak? Bagaimanakah saya boleh melawat sana? Kilang kami terletak di Kota Gongguan, Wilayah Guangdong, China. Semua ...

Bahan kasut outsole

Soalan Lazim

1. Adakah anda sebuah kilang atau syarikat perdagangan?

Kami adalah kilang produk getah, jadi harga dan masa penghantaran dapat dijamin.

2. Di manakah kilang anda terletak? Bagaimanakah saya boleh melawat sana?

Kilang kami terletak di Kota Gongguan, Wilayah Guangdong, China. Semua pelanggan kami, dari rumah atau di luar negara, sangat dialu-alukan untuk melawat kami!

3. Bolehkah anda melakukan OEM & ODM?

Ya, kita boleh melakukan produk OEM dan ODM. Tiada masalah.

4. Bagaimana saya boleh mendapatkan beberapa sampel?

Kami gembira dapat memberikan anda sampel percuma. Pelanggan baru dijangka membayar kos penghantaran, dan caj ini akan ditolak dari pembayaran untuk pesanan rasmi.

5. Bagaimana dengan penghantaran?

Kami memuat satu bekas 20 kaki dalam masa 15 hari, ia akan berubah mengikut keadaan khas.

6. Bolehkah anda memberikan laporan ujian untuk pesanan anda?

Ya kita boleh. Kami boleh menyediakan laporan ujian kami mengikut permintaan pelanggan.

7. terma pembayaran:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc mengikut permintaan pelanggan.

Pengetahuan bahan kasut outsole

Kulit dibahagikan kepada kulit semula jadi (kulit), kulit kitar semula, kulit (PU / PVC). Kulit adalah kulit asli lembu, biri-biri, babi, kuda, rusa atau badan haiwan lain, selepas pemprosesan kilang kulit, yang terbuat dari pelbagai ciri, kekuatan, rasa, warna, bahan kulit corak, adalah bahan kulit moden Bahan yang diperlukan. Dermis umumnya terdiri daripada epidermis (dikeluarkan), dermis, lapisan reticular, subkutaneus (dikeluarkan) dan sebagainya. Antaranya, kulit, kulit domba dan kulit pigskin adalah bahan mentah yang digunakan dalam tiga jenis kulit utama.


Pertama, kulit: kulit dan lapisan pertama kulit dan perbezaan antara lantai kedua.


①: Lapisan kulit pertama merujuk kepada kasar (dermis) lembu, biri-biri, pigskin dan sebagainya, kulit mempunyai kesan tekstur semula jadi yang istimewa. Kulit import mungkin masih dicetak. Doh gandum penuh dari saiz dan kepadatan liang untuk membezakan apa jenis kulit haiwan. Terdapat banyak jenis kulit lembu, seperti kulit lembu kuning (kulit lembu, kulit lembu rumput, kulit lembu, kulit lembu jantan, kulit lembu jantan yang tidak disampaikan dan kulit lembu yang dibuang), kulit kerbau, kulit lembu, kulit lembu dan kulit lembu, Korteks adalah terbaik di negara kita Shandong, wilayah Henan dan pusat China dan tempat-tempat lain, tetapi sumber kulit saya kurang (Amerika Syarikat, Brazil dan pengeksport daging lembu yang paling banyak sumbernya). Kulit kulit kerbau kulit kuning daripada pembentukan halus yang tebal dan padat.


Kulit kerbau lebih tebal dan lebih jarang, adalah biji padat tunggal, kulit buffalo adalah Sichuan, Jiangxi dan bahagian-bahagian lain yang lebih baik, tetapi relatif kurang sumber (India dan Mesir dan lain-lain wilayah); Kulit domba utama Termasuk kulit lembu, kulit kambing, domba campuran. Pewarna domba mempunyai garis yang lebih terperinci dan lebih padat, terutamanya syiling tembaga.


Kambing dan banyak lagi untuk kasut, biri-biri dan banyak lagi untuk pakaian. Kambing biri-biri ke Sichuan, Hubei dan tempat-tempat lain yang terbaik (sumber paling banyak di Australia, dan kulit tebal Zhang besar).


Rambut babi kerana peraturan rambut adalah sebilangan kecil 3 "adalah" pengedaran berbentuk, sangat mudah untuk membezakan, penggunaan umum babi babi-babi, serta pigskin liar. Selain itu, ikan air tawar (rumput ikan mas, ikan mas dan ikan lain) juga terdapat di tempat-tempat seperti burung unta, buaya, buaya hidung pendek, kadal, ular, banteng dan ikan laut (ikan hiu, ikan kod, ikan bilis, belut dan ikan mutiara Bahan mentah untuk melakukan kulit.


Juga digunakan sebagai pakaian mewah dengan kulit bulu, secara profesional dikenali sebagai bulu atau bulu seperti: kulit rubah (musang perak, kulit rubah biru, dll), kulit serigala, kulit anjing, kulit arnab dan cerpelai mahal dan lain-lain yang jarang berlaku Kulit haiwan dan sebagainya.


Hot Tags: bahan kasut outsole, China, kilang, pembekal, pengeluar, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan