Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Rumah > pameran > Kandungan
Pilih lembaran getah tahan minyak untuk memberi perhatian kepada apa aspek
Apr 25, 2017

Keanjalan tinggi daripada lembaran getah getah getah tahan ditunjukkan sepenuhnya selepas pemvulkanan lembaran getah. Ia mempunyai keanjalan yang tinggi, kelembutan yang baik, kekuatan anti-keletihan yang cemerlang dan rintangan pemedih mata dalam suhu yang luas terdiri atas dan ke bawah pada suhu bilik Fungsi dan memakai fungsi rintangan.

Bagi pemilihan minyak dan lembaga getah juga sangat mengambil berat tentang yang diperlukan anti-statik: Ketika semua industri jentera mewah adalah berdasarkan kepada tenaga elektrik untuk bekerja, ia mesti dimasukkan elektrik statik. Tidak licin: Oleh kerana lebih jentera mewah, bekerja lebih cepat, kecekapan yang lebih tinggi, jadi pilihan plat getah tahan minyak mesti mempunyai kesan anti-skid yang sangat baik. Asid dan alkali: Banyak laman web bengkel mempunyai prestasi asid-bes, jika peralatan mekanikal, pendedahan jangka panjang kepada persekitaran ini adalah terikat untuk menjejaskan hayatnya, jadi pilihan plat getah tahan minyak mesti mempunyai asid dan prestasi alkali.

Produk menumbuk pelbagai refraktori tinggi, kalis api, suhu yang tinggi, meterai menghakis, anjing laut. Ciri-ciri mempunyai kelewatan yang baik di dalam api, mengurangkan kelajuan perambatan api, dari ciri-ciri terpadam sendiri.

kehidupan moden lembaran getah tahan minyak telah beransur-ansur digantikan seramik, kayu, kaca, plastik tradisional dan bahan-bahan penebat lain. Tahan minyak getah jumlah plat rintangan penebatan, pemalar dielektrik, kerosakan voltan, faktor kuasa, corona dan nilai-nilai yang lain adalah bahan-bahan lain di pihak yang lain adalah penggunaannya hidup adalah sangat lama. Produk ini mempunyai anti-karat, anti-penuaan, sepanjang hayat, bukan toksik dan tanpa rasa, tiada mudarat kepada badan, tetapi juga dalam penggunaan masa juga boleh dipotong mengikut keperluan mereka sendiri. Ia adalah terutamanya digunakan untuk anti-karat, tahan haus, perlindungan tahan impak penggunaan peralatan, seperti tenaga haba sistem loji desulfurization dan lembaran getah anti-karat terutamanya digunakan untuk rawatan air, lembaran getah perlombongan terutamanya memakai, kesan peralatan perlindungan dan peralatan Pipeline berkaitan, boleh melanjutkan hayat perkhidmatan peralatan.

Sepasang: tidak

Seterusnya: Pemilihan Plat getah di Tempat Industrial