Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Rumah > pameran > Kandungan
Pemilihan Plat getah di Tempat Industrial
Apr 25, 2017

Pertama sekali, stesen kuasa yang agak bersih dan tempat-tempat lain kerana bilangan tertinggi pengguna dalam senarai. Sebab untuk menuntut adalah mudah, bukan sahaja digunakan, dalam estetika dan keselesaan adalah juga lebih tinggi daripada tempat-tempat lain telah bertambah baik. Kemudian plat getah adalah tidak lebih daripada pilihan terbaiknya. Sama ada ia adalah kira-kira jenis 500 * 500mm, atau 600 atau 1 meter spesifikasi plat getah, dalam warna dengan kelebihan tertentu. Berbanding dengan bahan dan sifat-sifat fizikal dan kimia lain dengan versi gegelung lantai getah adalah tidak berbeza.

Kedua, dalam keperluan estetik sedikit lebih rendah daripada pelanggan, sebenarnya, adalah harga juga merupakan keperluan harga tertentu. pelanggan seperti bercakap benar sebahagian besar penggunaan mereka sendiri, seperti beberapa kilang peribadi yang besar. kali ini kita perlu mengambil kira estetika pelanggan pada masa yang sama, bau yang perlu dikawal dalam julat tertentu. jenis gegelung lembaran getah biasa adalah pilihan terbaik. Tetapi bahan yang kami boleh mempunyai beberapa penekanan, tetapi kawalan asas dalam harga setiap persegi tidak melebihi 80, jadi dengan 100 yuan atau lebih lantai getah untuk membentuk perbezaan. Reka bentuk corak permukaan, corak willow berbentuk, mengurangkan garis-garis, alur kecil, jalur tebal dan sebagainya adalah pilihan yang baik.

Akhir sekali, bagi sesetengah bengkel kilang terdedah kepada bahan kerja untuk memilih keadaan, sama ada ia adalah perlindungan anti-keletihan pekerja, atau perlindungan kejatuhan bahan kerja, pilihan yang terbaik adalah lembaran getah berlubang. Pada masa yang sama dalam bidang perlindungan dek kapal, kawasan rekreasi luaran perlindungan badan manusia mempunyai kesan yang sangat baik.

Sepasang: Pilih lembaran getah tahan minyak untuk memberi perhatian kepada apa aspek

Seterusnya: Apa yang perlu anda memberi perhatian kepada apabila menyimpan lembaran getah?