Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Lembaran Penyelesaian Getah Perlindungan

Lembaran Penyelesaian Getah Perlindungan

Lembaran Penyelesaian Getah Perlindungan Penerangan Produk: Lembaran Penyelidikan Getah Lembaran Pelindung Mengikut jenis kasut kulit yang dibahagikan kepada beberapa jenis? Bagaimana untuk membezakan antara kulit ini? Perbezaan ini sebenarnya tidak sukar: 1), sepatu kasut berkilat, kita biasanya menyebutnya ...

Lembaran Penyelesaian Getah Perlindungan

Penerangan Produk:

Nama produk

lembaran bahan buih getah

Saiz

100X110CM, 100x100, dan lain-lain

Ketebalan

2.0 hingga 8.0mm

Warna Asas

Hitam, Coklat, Kuning Air

Warna Permukaan

Mana-mana warna & apa-apa reka bentuk dibuat mengikut keperluan pelanggan

Kekerasan

85 pantai A

Rupa Kemasan

satu sisi shinny dan bahagian lain kasar untuk pelekat.

Kualiti

kita boleh membuat kualiti sebagai keperluan pelanggan.

Pengetahuan Lembaran Pelarut Getah Perlindungan

Mengikut jenis kasut kulit yang dibahagikan kepada beberapa jenis? Bagaimana untuk membezakan antara kulit ini?

Perbezaan ini sebenarnya tidak sukar:

1), Kasut kasut berkilat, kita biasanya menyebutnya "kulit minyak", kelebihannya tidak perlu dibasuh, kelihatan seperti gred yang lebih tinggi; Kelemahan adalah lebih sukar untuk dijaga, mudah berkerut, kos penyelenggaraan yang tinggi. Biasa atau memerlukan minyak.


2), kulit paten, sebenarnya, sedikit seperti kulit minyak, rasa plastik yang kuat, penampilan yang halus. Kulit ini tidak memerlukan minyak, lap secara teratur.


3), kulit Matt, kulit jenis ini, biasa untuk bahan kasut dunia semasa. Perlu minyak, kos penyelenggaraan tidak tinggi, tidak ada kesan cermin, tidak mudah ubah bentuk.


4), anti-kulit, iaitu permukaan menggosok kasar, kulit suede, kusam, tidak minyak, mudah kotor, tetapi kini lebih popular kerana ia adalah sukar untuk kedutan, tidak mudah cacat.

Korteks yang disenaraikan di atas hanya berkaitan dengan siri kulit, kulit PU tidak termasuk dalam julat ini!

Secara umum, kasut kulit tulen dibahagikan kepada dua jenis kulit keras dan lembut. Dua jenis kasut dan ditapis menjadi beberapa spesies. Sebagai pengguna, lebih sukar untuk membezakan antara mereka. Kasut kulit licin yang licin tidak perlu memainkan pemoleskan kasut tampalan, tetapi selalunya kedai kasut yang terbaik untuk mengekalkan apa yang memainkan beberapa pemoles kasut cecair atau waxing. Permukaan tanpa rawatan khas, yang bukan kasut kalender perlu memainkan polish kasut.


Hot Tags: lembaran pelindung getah pelindung, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan