Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Lembaran Kasut Getah

Lembaran Kasut Getah

Lembaran kasut getah 1. Adakah anda sebuah kilang atau syarikat perdagangan? Kami adalah kilang produk getah, jadi harga dan masa penghantaran dapat dijamin. 2. Di manakah kilang anda terletak? Bagaimanakah saya boleh melawat sana? Kilang kami terletak di Kota Gongguan, Wilayah Guangdong, China. Semua pelanggan kami, ...

Lembaran kasut getah

1. Adakah anda sebuah kilang atau syarikat perdagangan?

Kami adalah kilang produk getah, jadi harga dan masa penghantaran dapat dijamin.

2. Di manakah kilang anda terletak? Bagaimanakah saya boleh melawat sana?

Kilang kami terletak di Kota Gongguan, Wilayah Guangdong, China. Semua pelanggan kami, dari rumah atau di luar negara, sangat dialu-alukan untuk melawat kami!

3. Bolehkah anda melakukan OEM & ODM?

Ya, kita boleh melakukan produk OEM dan ODM. Tiada masalah.

4. Bagaimana saya boleh mendapatkan beberapa sampel?

Kami gembira dapat memberikan anda sampel percuma. Pelanggan baru dijangka membayar kos penghantaran, dan caj ini akan ditolak dari pembayaran untuk pesanan rasmi.

5. Bagaimana dengan penghantaran?

Kami memuat satu bekas 20 kaki dalam masa 15 hari, ia akan berubah mengikut keadaan khas.

6. Bolehkah anda memberikan laporan ujian untuk pesanan anda?

Ya kita boleh. Kami boleh menyediakan laporan ujian kami mengikut permintaan pelanggan.

7. terma pembayaran:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc mengikut permintaan pelanggan.

Pengetahuan lembaran getah

Getah / Poliuretana (RU / PU) Setakat ini, salah satu gabungan bahan terbaik adalah outsole yang diperbuat daripada getah, dan midsole dibuat daripada poliuretana. Outsole sol dan midsole proses pengeluaran boleh dibahagikan kepada langkah-langkah, penggunaan akhir pelekat untuk mengikat mereka bersama-sama, dalam kebanyakan kes, keperluan untuk pretreatment, seperti permukaan getah halogenasi dan / atau digilap. Cara lain ikatan adalah dengan menggunakan bulu bukan tenunan antara dua bahan, dengan menggunakan ikatan mekanikal getah dan fungsi ikatan poliuretana untuk mencapai tujuan ikatan.


Walau bagaimanapun, semua proses ini melibatkan sejumlah peralatan bantu dan banyak logistik, dan banyak pengeluar kasut cuba menghindari pelaburan intensif ini dengan beralih kepada bahan lain yang mudah untuk mesin. Di bawah keadaan biasa, kerana sifat fizikal dan kimia yang berbeza, getah dan poliuretana tidak akan ikatan. Di samping itu, poliuretan biasanya tidak diproses di bawah keadaan yang dijangkakan dalam proses ini. Hasilnya, DESMA telah berkembang menjadi satu proses yang tidak menggunakan langkah-langkah proses yang diterangkan di atas, dan hari ini ia boleh membuat kasut yang tidak memerlukan penggunaan apa-apa gam berbahaya melalui proses sehenti menggunakan gabungan bahan getah dan poliuretana . Selepas itu, mesin pengacuan suntikan poliuretana boleh diisi dengan pelekat berasaskan air sambil menyuntik poliuretana ke outsole getah, mencapai ikatan yang sempurna di antara kedua-dua bahan yang berbeza dan memenuhi keperluan standard kasut keselamatan yang berkaitan.


Getah / Getah (RU / RU) Salah satu proses yang paling biasa digunakan untuk membuat kasut tentera ialah penggunaan proses pemasangan bahan getah / getah di mana kasut outsole dan kasut pertengahan diperbuat daripada getah. Outsole dan penggunaan gabungan poliuretana termoplastik / termoplastik poliuretana termoplastik dengan proses yang sama adalah outsole padat, midsole dibuat daripada getah buih. Kasut ini mempunyai prestasi cemerlang, seperti suhu tinggi, atau gris dan bahan api. Bahan-bahan ini, seperti poliuretan, tidak menyokong hidrolisis, tetapi dalam industri ketenteraan, perkara-perkara yang berbeza dan kasut tentera getah / getah digunakan dalam industri ketenteraan. Begitu juga dalam bidang kasut sukan. Gabungan bahan ini mempunyai banyak kelebihan utama, seperti rintangan tergelincir yang baik dan nyata


Hot Tags: lembaran kasut getah, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan