Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Cadar-cadar Material yang tunggal di Kasut

Cadar-cadar Material yang tunggal di Kasut

Menggilap Kasut semata-mata material cadar Kasut cadar material semata-mata ilmu terlebih dahulu, outsole bahan biasanya digunakan dalam getah asli atau getah sintetik dan agen mengukuhkan. Kerana outsole yang terletak di bahagian bawah keliling Kasut, untuk bermain baik bebas-slip, Haus-tahan,...

Cadar-cadar material yang tunggal di Kasut

mmexport1496207618719.jpg

Pengetahuan semata-mata material cadar Kasut

Pertama, outsole bahan biasanya digunakan dalam getah asli atau getah sintetik dan agen mengukuhkan. Kerana outsole yang terletak di bahagian bawah keliling Kasut, memainkan kesan yang baik-slip, tahan Haus, anti-karat. Kelebihan getah asli adalah bahawa ia adalah sangat lembut, fleksibel dan baik, tetapi kelemahan juga jelas bahawa rintangan Haus adalah tidak bagus. Agar untuk kekurangan getah asli perlu dan menggunakan getah sintetik yang lain untuk mencapai prestasi lebih baik secara keseluruhan, seperti menambah BR supaya tahan Haus tapak yang lebih baik.


Teknologi outsole:


Bebas-tanda, ini adalah yang paling biasa, bermakna tiada surih, tapak geseran tingkat tidak akan meninggalkan jejak lantai kotor. Anda boleh menggunakan tapak geseran pada kertas putih untuk menguji.

adiWEAR, itulah erti bahan super tahan Haus, getah biasa semata-mata DIN pakai kehilangan millimeter tingginya padu yang kurang daripada 80 dan kehilangan geseran DIN getah tahan Haus kurang daripada 40 millimeter padu tingginya. Secara amnya tidak menggunakan getah super tahan Haus jadi keseluruhannya semata-mata, tapi untuk bahagian-bahagian yang lebih besar daripada geseran seperti tumit, kaki depan, dll, tempat-tempat lain dengan getah biasa.Kedua, di penghujung bahan yang digunakan dalam sukan Kasut midsole adalah kebanyakannya PHYLON midsole dan EVA di hujung. Malah, kedua-dua selesai dengan EVA pada akhirnya, tetapi mengapa ada perbezaan antara apa yang dimaksudkan? PHYLON yang berasal dari Amerika Syarikat, Kasut terawal yang dipanggil PHYLON midsole dan tiada EVA midsole dan PHYLON midsole, dan kemudian dengan pembangunan berterusan produk Kasut kepada Taiwan dan Korea Selatan utama jenama kasut produk pembangunan loji bagi Sumber, nama midsole yang lebih sistematik, ada apa kita sekarang panggil EVA midsole. Syarikat ini terletak di:

Di bawah saya akan bercakap tentang perbezaan antara EVA midsole dan PHYLON midsole. Kini digunakan di dalam midsole PHYLON midsole, ciri-ciri yang terbesar di PHYLON adalah ringan, baik keanjalan, telah baik berpad prestasi, PHYLON dipanggil menengah buih. EVA midsole juga adalah sangat ringan, tetapi prestasi cushioning dan fleksibiliti jauh kurang daripada PHYLON midsole, kos yang jauh lebih rendah berbanding PHYLON, EVA midsole dipanggil buih yang. Sebab mereka adalah sifat-sifat yang sama dan nama yang berbeza, prestasi adalah berbeza kerana PHYLON buih yang sekunder, manakala EVA buih yang. Kebanyakan Kasut bola keranjang midsole PHTLON, manakala Kasut lari digunakan dalam EVA midsole. Syarikat ini terletak di:

Glosari:

(1) buih: suntikan bahan / suntikan acuan dipanaskan melalui suhu yang tinggi selepas membentuk midsole Kasut, dipanggil midsole buih, itulah EVA midsole. Syarikat ini terletak di:(2) berbuih kedua: selepas bahan yang disuntik ke dalam acuan, ia dipanggil menengah berbuih midsole selepas dua tinggi suhu Pemanas dan menembak midsole, yang biasanya dirujuk sebagai PHYLON midsole. Syarikat ini terletak di:

EVA secara keseluruhan murah, hanya mula memakai Kasut rasa sangat lembut, memberikan tanggapan pertama yang besar, tetapi masa yang panjang, mungkin merasa tapak daripada jejak yang, prestasi juga penurunan yang besar. PHYON ia diperbuat daripada EVA, tetapi banyak proses yang rumit, kos yang jauh lebih mahal. Semua aspek prestasi adalah jauh lebih baik. Ia harus diperhatikan bahawa ini tidak bermakna bahawa EVA adalah lebih rendah PHYLON. Boleh dikatakan bahawa prestasi PHYLON di bawah proses + bahan yang sama adalah lebih baik berbanding dengan EVA, tetapi kerana perbezaan bahan dan teknologi, sesetengah EVA prestasi lebih baik daripada biasa PHYLON midsole. Syarikat ini terletak di:Di samping PHYLON midsole dan EVA midsole, PU midsole juga adalah sangat biasa, PU midsole adalah kelebihan terbesar fleksibiliti dan merupakan adalah lebih baik, kelemahan adalah bahawa ketumpatan lebih tahan kuning hydrolisis miskin.Midsole teknologi:adiPRENE: berpad teknologi, keanjalan rendah bagi tumit, orang boleh mengejutkan selepas mendarat, orang-orang yang mendarat yang lebih stabil, akan goncang.adiPRENE +: teknologi yang anjal, sebaliknya. Untuk kaki depan, kaki keras pembohongan, dengan serta-merta boleh pulih, orang mula dengan cepat.


Hot Tags: bahan tunggal Kasut cadar, China, kilang, pembekal, pengeluar, disesuaikan, rendah harga, murah, pukal
Siasatan