Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Rumah > Berita > Kandungan
Beli Getah Plate Menghubungi
Apr 25, 2017

Pertama, melihat penampilan kualiti lembaran getah. melihat pertama di warna lembaran getah, getah warna plat warna kuning keemasan, seluruh lut badan, plat getah carbonized adalah gangsa atau coklat, pakaian seragam warna dan berkilat. Dengan kekerasan sederhana, asid dan sifat alkali. Boleh dalam suhu -30 ~ 60 º 20% antara asid (alkali) kerja cecair. Kegunaan: boleh digunakan untuk menumbuk pelbagai keperluan asid dan alkali prestasi pengedap yang lebih baik daripada gasket.

Kedua, memeriksa kualiti cat lembaran getah. Lantai diletakkan di manfaat cahaya untuk melihat sama ada permukaan gelembung, bopeng, fenomena kulit jeruk, melihat cat yang kaya, penuh, licin. Sebagai contoh, permukaan plat dalam ungu, untuk plat tekanan tinggi untuk dijual. Oleh itu, pembelian selain untuk memeriksa penampilan kualiti, penentuan utama kekuatan tegangan boleh. Dalam arah melintang plat, memintas 200mm × 20mm sampel 3, dalam ujian Rally, anda boleh memahami sama ada ia adalah buruk, memotong sudut.

Ketiga, kualiti yang wujud daripada lembaran getah Melihat pertama pada bahan boleh digunakan pandangan mata tangan dan, jika lantai di tangan lebih ringan, penggunaan penebat lembaga getah lembut buluh; jika pandangan mata tekstur kabur, menunjukkan bahawa buluh tidak segar, Adakah buluh yang lebih tua. Nitril getah mempunyai rintangan yang cemerlang kepada minyak bahan api dan pelarut aromatik dan sifat-sifat lain, tetapi tidak tahan keton, ester dan hidrokarbon berklorin dan media lain, jadi produk meterai minyak untuk digunakan berasaskan getah nitril.

Keempat, konsep sama ada struktur imbangan simetri plat getah dari plat getah di kedua-dua hujung keratan rentas, sama ada untuk memenuhi prinsip imbangan simetri, jika struktur yang stabil.

5, untuk melihat lantai getah lapisan lantai dan gam antara lapisan yang ketat dengan kedua-dua tangan pecah, sama ada akan berlapis. getah silikon mempunyai rintangan yang tinggi kepada suhu yang tinggi dan rendah, rintangan ozon dan rintangan cuaca, di -70 ℃ ~ 260 ℃ Julat suhu operasi untuk mengekalkan penggunaan yang unik keanjalan dan rintangan ozon, cuaca dan sebagainya yang sedikit, sesuai untuk pengeluaran institusi haba dalam gasket yang diperlukan, seperti lapisan yang kuat sumber cahaya teduh meterai, pad injap dan sebagainya.