Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Rumah > Berita > Kandungan
Kasut Sole Casting Bahan Getah silikon
Aug 22, 2017

Maklumat asas Sepatu Kasut

 • Model NO .: MCSIL-S silikon getah

 • Bahan: Getah silikon

 • Borang: Getah Cecair

 • Warna: luar Putih

 • Kekerasan: 15-18 Shore a

 • Cap Dagangan: MC SILICONE

 • Asal: Dongguan, China

 • Bahan Mentah: Bahan Baku Bahan Silicone

 • Rupa: Cecair

 • Item: Mcsil-S15

 • Kelikatan Campuran: 12000-13000 Cps

 • Kekuatan pemedih mata: 20 N / Mm

 • Spesifikasi: REACH, MSDS, SGS

 • Kod HS: 39100000

Keterangan tunggal Kasut

Kasut tunggal Keterangan RTV-2 Getah silikon

Getah silikon RTV-2 adalah bahan dua komponen, silikon terdiri daripada bahagian silikon Bahagian A dan Bahagian B CA30 menyembuhkan ejen, dan asas silikon dan agen pengawetan boleh menyembuhkan pada suhu bilik dengan reaksi pemeluwapan. Bahan-bahan ini boleh dibuang ke dalam acuan silikon sembuh: Membuat acuan kasut, pemutus pasir dll.

Spesifikasi Getah silikon RTV-2

Keupayaan aliran yang baik dan masa kerja yang panjang
2. Kekerasan sederhana
3. Mudah de-acuan daripada acuan kasut
4. Penguncupan linear yang rendah

Kasut tunggal Permohonan getah silikon RTV-2

Getah silikon MCSIL adalah sesuai untuk acuan kasut, produk mudah, pembuatan acuan pemutus pasir, dan acuan kasut dengan menuangkan cara.

Bagaimana untuk membuat acuan silikon?

1. Bersedia
Permukaan objek asal harus bersih dan bebas dari bahan longgar. Jika produk anda mempunyai corak bunga nipis, dan terutamanya mempunyai substrat berliang, sila gunakan agen pembebasan acuan yang sesuai seperti air sabun, detergen, Vaseline atau jeli petroleum.

2. Mencampurkan
Sila timbangkan Bahagian A silikon dan bahagian B CA30 Curing Agent dengan nisbah 100: 2 ke dalam bekas bersih. Sikat Bahagian A silikon asas sebelum digunakan, kemudian Campurkan Bahagian A dan Bahagian B sama rata sehingga agen pengawetan sepenuhnya tersebar di pangkalan silikon. Campuran manual atau mekanikal boleh digunakan, tetapi tidak bertahan lama atau membenarkan suhu melebihi 35C (95F). Ia sesuai untuk mencampurkan kuantiti kecil untuk memastikan campuran silikon asas dan agen pengawetan.
Nota: Adalah sangat disyorkan supaya udara terlepas dibuang dalam ruang vakum, membolehkan campuran sepenuhnya berkembang dan kemudian runtuh. Selepas lebih kurang 1 hingga 2 minit di bawah vakum, campuran harus diperiksa dan boleh digunakan jika bebas gelembung udara. Penambahan volum 3-5 kali akan berlaku pada vakum de-airing campuran. Oleh itu, bekas yang sesuai perlu dipilih.

3. Menuangkan campuran dan pengawetan
Tuangkan silikon asas Part A bercampur dan agen pengawetan CA-30 secepat mungkin ke objek asal, mengelakkan pengautan udara. Bahan yang dipangkin akan sembuh kepada getah yang fleksibel dalam masa 6 jam (atau lebih cepat dengan nisbah pencampuran yang berbeza atau suhu bilik), kami menasihatkan anda de-acuan selepas 24 jam, ia akan memperbaiki masa replika acuan silikon.

Penyimpanan Getah silikon RTV-2

Apabila getah silikon disimpan pada atau di bawah 30 C (85F) dalam bekas tidak dibuka asal, asas silikon dan agen pengawetan CA30 mempunyai hayat boleh guna 12 bulan dari tarikh pengeluaran.

Nota Rubber Getah RTV-2

Getah silikon RTV adalah produk perindustrian dan tidak boleh digunakan dalam pengacuan makanan, aplikasi pencetakan kulit manusia gigi.

Kasut solePacking Getah silikon RTV-2

Bahagian A silikon asas: 20kg / dram, 25kg / dram atau 200kg / dram
Bahagian B CA30 Agen Pengawetan: 0.25kg / botol, 1kg / botol dan 10kg / botol

Perlu maklumat lanjut, sila hubungi Nicole.

barang No. MCSIL-S15
Warna luar putih
Kelikatan campuran 12000-13000 cps
Kekerasan 15-18 Shore A
Kekuatan Tearing 20 N / mm