Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Lembaran Getah Blown

Lembaran Getah Blown

Lembaran getah ditiup Di dalam prinsip berorientasikan pelanggan, syarikat memperkenalkan teknologi, peralatan dan bahan mentah yang maju dari Sepanyol, Jerman dan Taiwan dan lain-lain, untuk menyelidik dan membangunkan teknologi oleh kakitangannya sendiri serta membuat inovasi pengurusan. Dalam kasut mewah ...

Lembaran getah yang ditiup

Di dalam prinsip berorientasi pelanggan, syarikat memperkenalkan teknologi canggih, peralatan dan bahan mentah dari Sepanyol, Jerman dan Taiwan dan lain-lain, untuk menyelidik dan mengembangkan teknologi oleh kakitangannya sendiri serta membuat inovasi pengurusan. Di pasaran bahan kasut mewah, produk kami, seperti tunggal getah, tunggal krep dan buih tunggal mikroselular, mengumpul pencapaian yang cemerlang dalam bidang teknologi.

Kami ingin menjadikan kedua-dua rakan-rakan dalam dan luar negara dari pelbagai industri untuk maju ke hadapan dan berusaha untuk mewujudkan kemenangan bersama.


Pengetahuan lembaran getah yang ditiup

Basikal PU adalah komponen utama poliuretana, yang merupakan bahan polimer, diperbuat daripada buih poliester A / B / C, minyak dan air dua.


Adakah bahan polimer organik baru, yang dikenali sebagai plastik kelima terbesar "lebih digunakan dalam pembuatan kasut kulit mewah, kasut sukan, kasut dan sebagainya.


Kelebihan: ketumpatan rendah, tekstur lembut, keanjalan yang baik, selesa dan ringan untuk dipakai; rintangan pengoksidaan yang baik, rintangan haus yang sangat baik, rintangan lenturan, kekerasan yang tinggi; penyerapan kejutan yang sangat baik, prestasi anti-tergelincir; Rintangan kimia yang baik; Mudah rosak kondusif untuk perlindungan alam sekitar, tidak mudah kerut.


Kelemahan: penyerapan air yang kuat, mudah menguning, mudah rosak, pemanjangan yang lemah, rintangan air, bawah mudah rosak, kebolehtelapan udara yang lemah.


Hot Tags: lembaran getah yang ditiup, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan