Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Lembaran Getah Neoprena

Lembaran Getah Neoprena

Lembaran Getah Neoprena 1. Adakah anda sebuah kilang atau syarikat perdagangan? Kami adalah kilang produk getah, jadi harga dan masa penghantaran dapat dijamin. 2. Di manakah kilang anda terletak? Bagaimanakah saya boleh melawat sana? Kilang kami terletak di Kota Gongguan, Wilayah Guangdong, China. Semua pelanggan kami, ...

Lembaran Getah Neoprena

1. Adakah anda sebuah kilang atau syarikat perdagangan?

Kami adalah kilang produk getah, jadi harga dan masa penghantaran dapat dijamin.

2. Di manakah kilang anda terletak? Bagaimanakah saya boleh melawat sana?

Kilang kami terletak di Kota Gongguan, Wilayah Guangdong, China. Semua pelanggan kami, dari rumah atau di luar negara, sangat dialu-alukan untuk melawat kami!

3. Bolehkah anda melakukan OEM & ODM?

Ya, kita boleh melakukan produk OEM dan ODM. Tiada masalah.

4. Bagaimana saya boleh mendapatkan beberapa sampel?

Kami gembira dapat memberikan anda sampel percuma. Pelanggan baru dijangka membayar kos penghantaran, dan caj ini akan ditolak dari pembayaran untuk pesanan rasmi.

5. Bagaimana dengan penghantaran?

Kami memuat satu bekas 20 kaki dalam masa 15 hari, ia akan berubah mengikut keadaan khas.

6. Bolehkah anda memberikan laporan ujian untuk pesanan anda?

Ya kita boleh. Kami boleh menyediakan laporan ujian kami mengikut permintaan pelanggan.

7. terma pembayaran:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc mengikut permintaan pelanggan.

Pengetahuan Lembaran Getah Neoprena

Pengetahuan bahan tunggal Bahan tunggal: Bahan tunggal yang terdapat dalam pasaran semasa adalah pelbagai corak yang berbeza. Pengilang tunggal atau kasut mesti menentukan prestasi produk yang akan dipenuhi, standard yang dipenuhi, dan pilihan bahan untuk membuatnya: getah (RU), getah termoplastik (TR), poliuretana (PU) atau poliuretana termoplastik (TPU).


Di pasaran semasa boleh dibeli sol dari pelbagai bahan, corak berbeza. Pengilang tunggal atau kasut mesti menentukan prestasi produk yang akan dipenuhi, standard yang dipenuhi, dan pilihan bahan untuk membuatnya: getah (RU), getah termoplastik (TR), poliuretana (PU) atau poliuretana termoplastik (TPU). Kasut sebagai kasut yang membuat bahagian penting bahan mestilah dekat dengan sol, jadi pengilang harus membuat hak untuk menggunakan bahan tersebut untuk membuat pilihan yang tepat. Terdapat juga reka bentuk dan prestasi, yang semuanya mesti dipilih dengan baik untuk memastikan kualiti produk akhir. Sudah tentu, kasut dan kasut tidak boleh umum, keperluan kasut yang berbeza, terutama keperluan tunggal, tidak sama. Keperluan tunggal, termasuk berat cahaya tunggal, geseran rendah, cengkaman kuat, dan juga kestabilan kulit, julat suhu yang lebih besar, penentangan terhadap bahan kimia dan gris dan sebagainya. Di bawah keadaan biasa, permintaan pasaran bagi kasut biasanya merupakan gabungan beberapa keperluan di atas. Semua jenis kasut mempunyai ciri-ciri asas yang penting dan asas, seperti: keselesaan berjalan kaki dan perlindungan kaki. Ironinya, ciri-ciri dasar kasut ini secara beransur-ansur digantikan oleh fesyen yang popular, dan semakin banyak pembeli menganggap fesyen sebagai faktor terpenting dalam membeli kasut.


Untuk status quo, kombinasi bahan seperti sol berganda telah menjadi penyelesaian yang terbaik dan paling mudah untuk melindungi kaki dengan menggunakan pelindung tahan lentur ketika berjalan dengan menggunakan midsole yang lebih lembut Apabila keselesaan. Untuk tujuan ini, kombinasi bahan terbaik hari ini adalah outsole yang diperbuat daripada getah (getah tiruan) dan midsole yang dibuat daripada poliuretana. Outsole sol dan midsole proses pengeluaran boleh dibahagikan kepada langkah-langkah, penggunaan akhir pelekat untuk mengikat mereka bersama-sama, dalam kebanyakan kes, keperluan untuk pretreatment, seperti permukaan getah halogenasi dan / atau digilap. Cara lain ikatan adalah dengan menggunakan semburan pelekat automatik antara dua bahan, dengan menggunakan ikatan kimia getah dan fungsi ikatan PU untuk mencapai ikatan.


Hot Tags: lembaran getah neoprena, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan