Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Lembaran Outsole Getah

Lembaran Outsole Getah

Lembaran outsole Getah Lembaran outsole pengetahuan Satu bahan tunggal Pertama, tapak kaki bahan: tapak struktur yang agak kompleks, dalam erti kata yang luas, boleh termasuk outsole, midsole dan tumit dan semua bahan bawah. Menurut pengertian sempit, satu-satunya merujuk kepada satu-satunya, ...

Lembaran outsole getah

2015年新产品图片 04.JPG

Pengetahuan lembaran outsole Getah

Satu bahan tunggal Pertama, tapak kaki bahan: tapak strukturnya agak rumit, dalam erti kata yang luas, boleh memasukkan outsole, midsole dan tumit dan semua bahan bawah. Menurut erti sempit, satu-satunya merujuk kepada satu-satunya, ciri-ciri umum tapak kaki biasa harus tahan untuk memakai, air, minyak, haba, tekanan, rintangan kesan, keanjalan yang baik, mudah untuk menyesuaikan bentuk kaki adalah tidak mudah berubah, penebat, mudah menyerap kelembapan, dan lain-lain, tetapi juga untuk mengikat dengan akhir, semasa berjalan untuk peranan brek tidak akan tergelincir dan mudah untuk berhenti dan keadaan lain. Banyak jenis bahan yang digunakan dalam tapak kaki boleh dibahagikan kepada dua jenis bahan dasar semulajadi dan bahan asas sintetik. Bahan asas semulajadi, termasuk kulit semula jadi, buluh, kayu, bahan asas sintetik termasuk bahan getah, plastik, getah dan bahan komposit plastik, kulit kitar semula, kadbod yang fleksibel dan sebagainya.


(A) backsole kulit semula jadi adalah pengeluaran kasut kulit semula jadi, outsole, insole kulit khas. Menurut bahan mentah yang digunakan, mereka boleh dibahagikan kepada kulit kuning, kulit kerbau, kulit pigskin, dan sebagainya; Mengikut kegunaan yang berbeza boleh dibahagikan kepada kulit outsole, dalam kulit, kulit dengan kulit utama, dengan Baotou Etc; Mengikut kaedah penyamakannya adalah berbeza, ia boleh dibahagikan kepada kulit yang disamak krom, kulit yang disamak sayur, digabungkan dengan kulit yang disemai; mengikut tahap dan bahagiannya yang berbeza, tetapi juga boleh dibahagikan kepada kulit lembu, tudung kepala, kulit lembu, kulit bahu dan sebagainya. Ciri-ciri kulit semulajadi: Oleh kerana kaedah penyamakan kulit semulajadi berbeza, dengan prestasi tidak sama, masing-masing mempunyai ciri-ciri sendiri. ① ciri-ciri kulit yang disamak sayur-sayuran adalah: badan kulit tebal, keras pada kuku besar, tetapi juga kurang penyerapan air, plastik. Walau bagaimanapun, prestasi ketahanan kulit yang disamak adalah kurang baik. ② ciri-ciri kulit penyamakan chrome adalah: rintangan haus, penyerapan air, kekuatan tinggi, rintangan haba yang baik. ③ gabungan penyamakan pada akhir ciri-ciri: prestasi permukaan kulit dan kulit yang disamak pada dasarnya sama, tetapi dalam rintangan haba, rintangan haus dan sifat-sifat lain telah meningkat.


Hot Tags: lembaran outsole getah, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan