Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Lembaran Getah Warna Matt

Lembaran Getah Warna Matt

Lembaran getah warna matriks Proses Pesanan · Siasatan · Sebutharga · Pengesahan sampel · Pelaksanaan Invois · Pengeluaran Bulk · Pemeriksaan Kualiti · Pengiriman Baki · Penghantaran Kargo · Pelepasan Kastam · Klaim Cargo Kitar semula karet lembaran pengetahuan termoplastik Poliuretana / Poliuretan Termoplastik ...

Warna matt karat getah

Proses Pesanan

· Siasatan

· Sebutharga

· Pengesahan sampel

· Pelaksanaan Invois

· Pengeluaran Bulk

· Pemeriksaan Kualiti

· Baki Penghantaran

· Penghantaran Kargo

· Pelepasan Kastam

· Tuntutan Cargo

Lembaran getah padat pengetahuan warna

Poliuretana Termoplastik / Polyurethan Thermoplastik (TPU / TPU) Jenis kasut ini menjadi lebih menarik kerana perkembangan baru pembekal bahan. Lapisan poliuretana nipis termoplastik dan midsole poliuretana termoplastik ditiup akan menjadi gabungan bahan baru pada masa hadapan


Lebih kurang, prinsip dan kaedah pengeluaran poliuretana / poliuretana mempunyai gabungan bahan. Poliuretana termoplastik meliputi pelbagai kekerasan, dalam industri kasut, nilai kekerasan Shore dari 55A hingga hampir 85A, sebenarnya, rintangan haus yang sangat baik dan rintangan gelinciran, poliuretana termoplastik mengagumi proses ukiran yang baik. Poliuretana termoplastik yang ditiup kini bersedia untuk proses penyerapan, yang bermaksud pengeluar dapat melangkau kombinasi bahan pengeluaran dari poliuretan termoplastik kepada poliuretana termoplastik / poliuretan termoplastik dalam masa yang singkat.


Dalam pemprosesan, berbanding dengan poliuretana, poliuretana termoplastik mempunyai kelebihan yang besar. Beg poliuretana termoplastik yang terdapat dalam makanan, adalah berbutir. Tiada kepakaran yang berkaitan dengan kimia yang terlibat, dan pengendali tidak perlu dipaksa menyesuaikan sejumlah besar parameter khusus mesin semasa mengendalikan mesin. Thermoplastic Polyurethane / Polyurethane (TPU / PU) Mungkin kombinasi bahan yang paling biasa hari ini. Poliuretan termoplastik / poliuretan mempunyai banyak kelebihan. Pertama, anda boleh melengkapkan proses shoemaking melalui proses sehenti. Dalam proses ini, poliuretana termoplastik digunakan untuk membuat outsoles kasut, dan poliuretana digunakan untuk membuat stiker kasut. Kepentingan yang melampau ke proses penyaringan langsung bawah adalah gabungan antara outsole kasut yang diperbuat daripada poliuretana termoplastik padat dan midsole kasut berat badan yang rendah dibuak daripada poliuretana diri reaktif. Akibat gabungan ini, sol komposit dengan tapak luar yang sangat tahan lelasan dan kasut midsole kasut yang disediakan.


Sebagai tambahan kepada sifat fizikal mereka yang luar biasa, outsoles kasut yang terbuat dari poliuretana termoplastik memenuhi keperluan reka bentuk moden, menggunakan tapak telus yang telus atau sol berwarna untuk proses penyaringan langsung. Pereka dan pengeluar poliuretana Polyurethane / Polyurethane Thermoplastic (MTPU / PU) teruja untuk menggunakan prosedur pengacuan suntikan poliuretana termoplastik dan proses DESMA yang baru untuk membuat sol tiga warna. Ini membolehkan satu proses, tiga warna atau fungsi. Bahan berwarna disuntik ke dalam laluan dalam bingkai acuan oleh sepasang peralatan pengacuan suntikan dan mengisi kawasan tunggal sehingga kebijaksanaan pengguna. Selepas pengerasan, bahan dituangkan, sehingga membentuk lubang. Kemudian menyuntik kasut pada akhirnya, itu selesai pengeluaran. Semua langkah dilakukan pada mesin yang sama sebagai sebahagian daripada keseluruhan proses. Tidak diproses, bukan untuk dijual. Bukan sahaja ia menjimatkan langkah pengendalian, pengedaran dan bahan, ia juga meningkatkan kualiti dan ekonomi produk. Satu Proses, Banyak Ciri-ciri tunggal, Proses DESMA dengan cepat mengambil kesempatan daripada sifat baru yang tidak pasti. Sekarang, bukan sahaja kategori tunggal boleh dibezakan dengan warna, tetapi ia juga boleh dibezakan oleh kekerasan, fungsi, kekuatan dan ciri-ciri. Sebagai contoh, kelebihan ini membolehkan pengeluar kasut keselamatan untuk menawarkan kasut dengan kategori sokongan khas atau keramahan pengguna.


Hot Tags: warna matte getah, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan