Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Getah Kasut Outsole

Getah Kasut Outsole

Kain getah outsole Getah kasut outsole pengetahuan Kulit Microfiber "apa yang penting? A: Nama penuh kulit Microfiber adalah" PU ultra-halus-diperkuat kulit PU. "Ia mempunyai rintangan haus yang sangat baik, sangat baik sejuk, bernafas, anti-penuaan hartanah ... PU ...

Outsole kasut getah

IMG_20160815_110928.jpg

Pengetahuan outsole kasut getah

Kulit microfiber "apa yang penting?


A: Nama penuh kulit Microfiber adalah "kulit ultra-halus yang diperkuat dengan PU." Ia mempunyai rintangan haus yang sangat baik, ciri-ciri anti-penuaan yang sangat baik, bernafas, bernafas.


PU adalah poliuretana. Kulit poliuretana mempunyai prestasi cemerlang. Dalam hal ini, kapasiti pengeluaran Bayer, BASF, Huntsman adalah kelas dunia, manakala Toray, pembekal serat tekstil Asahi diwakili oleh teknologi produk yang lebih tinggi. Di luar negeri, disebabkan oleh pengaruh Masyarakat Perlindungan Haiwan dan perkembangan teknologi, prestasi dan penerapan kulit sintetik poliuretana melampaui kulit semulajadi.


Selepas menambah microfiber, keliatan poliuretana dan daya tahan, rintangan lelasan telah diperkukuhkan lagi. Tidak syak lagi bahawa produk siap sedemikian, prestasinya sangat baik.


Orang-orang yang membeli produk-produk microfiber adalah menarik, dan paling dialu-alukan oleh orang Kristian di luar negara kerana penampilan kulit, prestasi yang lebih baik daripada kulit, dan tiada pembunuhan haiwan.


S: Apakah penghujung MD? Pakai?


A: MD adalah suntikan EVA pada akhirnya, MD tidak menyentuh tanah pada akhir lapisan itu.


Sekarang kasut sukan yang paling biasa adalah midsole dan midsole di midsole PHYLON EVA. Malah, kedua-duanya tergolong dalam kategori sifat yang sama (plastik kejuruteraan), tetapi mengapa terdapat perbezaan di antara panggilan itu?


PHYLON berasal dari Amerika Syarikat, kasut terawal dipanggil midsole PHYLON dan tiada midsole EVA dan midsole PHYLON, dan kemudian dengan perkembangan produk kasut terus ke Taiwan dan kilang pembangunan produk kasut jenama utama Korea Selatan untuk Sumber, nama bahagian bawah lebih sistematik, ada yang sekarang kita panggil midsole EVA.


Sekarang digunakan di midsole adalah midsole PHYLON, ciri terbesarnya adalah ringan, fleksibel, dengan sifat bantalan yang baik, PHYLON dipanggil buih sekunder. Midsole EVA juga sangat ringan, tetapi prestasi dan kelenturan kusyen jauh lebih rendah daripada midsole PHYLON, tetapi kos lebih rendah daripada PHYLON, midsole EVA dipanggil buih.


(Nota: buih: Selepas bahan ke dalam acuan, melalui haba selepas mencetak kasut midsole, dipanggil buih pada akhirnya, iaitu, midsole EVA.)


Buih sekunder: Selepas bahan ke dalam acuan, melalui dua tembakan suhu tinggi selepas menembak sol kasut, ia dipanggil midsole berbuih menengah, iaitu, kita sering mengatakan bahawa midsole PHYLON. Kekerasan PHYLON dikawal oleh suhu. Semasa penembakan midsole PHYLON, semakin tinggi suhu, lebih besar ketumpatan midsole PHYLON yang sembuh dan semakin sukar. Semakin rendah api semulajadi penembakan midsole PHYLON lebih ringan dan lebih lembut, maka penilaian kualiti midsole tidak dapat diukur dengan derajat berat atau kekerasan.


Mengenai midsole


1. Membakar kain pada akhir:


Midsole burlap adalah midsole PHYLON, tetapi pereka dalam mengejar perasaan reka bentuk keseluruhan dan teknologi membuat kasut, contoh terbaik adalah LB1. The midsole dan badan kasut dengan kain yang sama, menjadikan integrasi keseluruhan badan kasut dan satu-satunya, tetapi juga menyoroti proses membuat kasut ini. Untuk mencapai proses ini adalah dengan menggunakan kain terpilih yang dibalut dengan aluminium PHYLON yang dibentuk, dengan suhu tinggi dalam pembakaran acuan, ia menjadi seperti yang kita lihat dalam tekstur LTO1 kasut.


2. PU midsole: Sebagai tambahan kepada midsole PHYLON dan EVA, midsole PU juga sangat biasa, kelebihan terbesar PU midsole adalah kelenturan dan fleksibiliti yang lebih baik.


3. Pakej di hujung: Sekarang banyak kasut dengan struktur midsole terbina dalam, juga dikenali sebagai beg pada akhirnya. Seperti siri T-MAC, siri genre NIKE tergolong dalam pakej dalam struktur akhir. Pada akhir pakej dari penampilan outsole dan atas dua komponen utama, tetapi struktur atau dari outsole, midsole dan tiga bahagian atas, tetapi midsole dibungkus dalam bahagian atas.


Pada sol dan sol terintegrasi


1. Insole: Insole boleh dipertimbangkan sebagai pakej pada akhir borang, dan pakej pada akhirnya berbeza, struktur tanah besar dibalut dengan kasut pada akhir outsole, contohnya, FORCE1, bahkan struktur tanah besar , daripada penampilan Seperti yang dilihat dalam outsole getah keseluruhan, sebenarnya, bahagian dalam outsole getah dibalut pada kasut pada akhirnya, midsole ini juga dipanggil MD pada akhirnya, milik EVA dipecat.


2. Satu keping tunggal: Jenis solekan yang paling biasa adalah busa acuan busa EVA, yang adalah kos rendah dan sangat tahan slip, dengan sol di atas air seolah-olah dipakai pada roller skates. REEBOK tapak kaki 3D adalah sol busa busa EVA yang terbaik.


3. SAS keseluruhan PU: ADI dan NIKE tidak begitu banyak apabila menggunakan sol ini, sol solung adalah sol membentuk suhu rendah. Bahagian bawah PU dicirikan oleh cahaya, tetapi tidak basah, reaksi kimia air berlaku selepas lapisan karat pergi.


4. Sisa getah tulen: sol getah tulen yang digunakan untuk kasut luaran kasut, atau kasut kerja, kasut elektrik. Separuh keseluruhan kompos getah keseluruhan, kelebihan slip tahan haus, kelemahan adalah beratnya terlalu besar. Kasut kerja CAT biasanya digunakan di sol ini, juga dikenali sebagai sol terlindung.


Perbandingan beberapa bahan:


TPR pada akhir kelebihan:


1, tahan haus


Kelebihan bawah PU:


① keanjalan; Berat ringan ②; ③ di bahagian bawah getah dan kepingan hiasan lain (seperti kusyen udara, dll.) Apabila penentukuran bentuk boleh berbeza-beza; ④ ketangguhan.


MD pada akhir ciri-ciri:


①. Berat ringan


②. Keanjalan yang baik, prestasi kejutan yang baik


Pertama, penyelenggaraan kasut


1. Untuk membeli kasut yang sesuai, atau kasut mudah cacat dan menyakiti kaki.


Kasut yang sentiasa bersih, lap dengan kain lembap; jangan berus dengan berus Meng.


3. Jika kasut basah, akhbar kastam untuk mengekalkan rupa kasut, dan biarkan kasut kering secara semula jadi, elakkan cahaya matahari langsung atau baking suhu tinggi.


4. Kasut hendaklah mengelakkan sentuhan dengan pelarut, asid, alkali, minyak, dan lain-lain. Mengekalkan dua atau lebih pasang kasut ganti, supaya kasut bergilir berehat.


5. kasut kasual, sandal tidak boleh menjadi latihan sengit.


Kedua, penyelenggaraan kasut sukan Selepas anda membeli sepasang kasut sukan yang sesuai, anda mesti tahu bagaimana untuk melindungi dan memperluaskan hayatnya yang berguna. Perkara-perkara berikut mungkin membantu anda:


1. Atlet latihan harian. Persediaan terbaik untuk lebih daripada dua pasang kasut untuk penggantian setiap hari.


2. Sebelum memakai kasut, sebaiknya diletakkan di tempat pengudaraan, supaya kasut mempunyai cukup masa untuk kering.


3. atlet atau peminat sukan harus sentiasa memakai pembelian kasut sukan. Untuk memanjangkan hayat perkhidmatan kasut, sebaik sahaja mencuci.


4. kasut berlari pada kain nilon mesh dan kulit tiruan tiruan adalah mudah untuk dikekalkan, mencuci pelayar yang ada, adalah yang terbaik untuk tidak menggunakan mesin basuh atau direndam di dalam air.


5. Tuangkan tapak kaki di tempat pengudaraan yang kering.


6. Apabila kasut kering, penggunaan sokongan kasut akan membantu memulihkan bentuk asal kasut, atau akhbar yang disumbat di kasut. Akhbar ini mempunyai manfaat ganda, bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk kasut asal, tetapi juga dengan cepat menyerap kelembapan pada kasut.


7. kasut selepas akhbar akan dikeluarkan, biarkan kasut kering seketika.


8. Sinar matahari langsung yang berlebihan, haba pengering rambut dan kaedah penjagaan tidak wajar akan mengurangkan hayat perkhidmatan kasut.


Penyelenggaraan harian


Berikut ialah rakan bersih tentang cara mencuci kasut kanvas putih, pengalaman kecil, saya harap semua orang dapat membantu:


Jangan gunakan detergen dan sabun.


Membasuh serbuk dari warna.


Sabun dibasuh menguning.


Pertama, berus kasut anda dengan ubat gigi


Kedua, jangan sikat matahari selepas matahari, jadi pudar, diletakkan di tempat teduh, kering semula jadi


☆ kasut pembersihan biasa, bahagian atas kotor, dicelup ke dalam air dengan sapu lembut, tidak berus dengan berus Meng.


☆ kasut kortikal hendaklah minyak untuk memastikan ketangguhan kulit.


☆ tidak boleh digunakan semasa pembersihan peluntur.


☆ Elakkan rembesan air, pendedahan dan api panggang; elakkan cahaya matahari langsung selepas mencuci, menyebabkan penuaan, ubah bentuk, pudar dan patah.


☆ Elakkan sentuhan dengan objek tajam, bahan kimia.


☆ mengekalkan lebih daripada dua pasang kasut boleh diganti, supaya kasut bergilir berehat.


☆ memberi perhatian kepada kasut khas, kasut kasual, sandal tidak boleh melakukan senaman berat, kasut sukan dalaman tidak sepatutnya menjadi latihan luar yang berat.


☆ gunakan, outsole untuk mengelakkan sentuhan dengan minyak atau agen-agen lain yang mengakis, jika tercemar, segera bilas dengan air.


☆ renda / band sihir tidak boleh terlalu ketat untuk aktiviti kaki sesuai, jika tidak ia akan menjejaskan keselesaan.


☆ jangan pakai, hapuskan sol, kasut yang diletakkan di tempat yang kering dan berventilasi, mudah kasut memancarkan haba, pengembalian.


☆ cuba untuk mengelakkan perit, supaya kasut kekal keadaan ubah bentuk yang sama.


☆ Apabila tidak digunakan untuk masa yang lama, ia perlu dibasuh dan dikeringkan untuk disimpan di tempat yang kering selepas membalut kertas.


☆ Elakkan penaik suhu tinggi, sekiranya berlaku banjir di surat khabar stoking kasut, kelembapan dan kelembapan kering, letakkan tempat pengudaraan kering


Kasut sukan biasanya terdiri daripada kaki, bahagian atas (depan, tepi) outsole, midsole, tumit, lapisan, insole, lidah dan pelbagai aksesori. Menurut ketinggian kasut dibahagikan kepada tiga jenis: rendah untuk membantu, dalam bantuan, bantuan yang tinggi.


Hot Tags: kasut getah outsole, China, kilang, pembekal, pengeluar, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan