Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Lembaran Sepatu Getah Untuk Kasut

Lembaran Sepatu Getah Untuk Kasut

Lembaran tunggal getah untuk kasut Kelebihan kami: 1. Dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman pembuatan lembaran getah. 2. OEM & ODM boleh didapati. 3. Dengan garis pengeluaran yang lengkap, peralatan canggih dan pekerja profesional, kami mengawal kualiti yang baik, menawarkan harga yang ...

Lembaran tunggal getah untuk kasut

  Kelebihan kami:

1. Dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman pembuatan lembaran getah.

2. OEM & ODM boleh didapati.

3. Dengan garis pengeluaran lengkap, peralatan canggih dan pekerja profesional, kami mengawal kualiti yang baik, menawarkan harga yang kompetitif dan perkhidmatan yang cekap.

4. Sampel akan selesai dalam 5 hari dan pengeluaran pukal akan dihasilkan segera setelah sampel yang diluluskan oleh pelanggan.

5. Tiada permintaan MOQ, terutama untuk pelanggan baru.

6. Penghantaran yang cepat dan kos penghantaran terendah. Biasanya kami akan membebankan caj penghantaran

7. Reputasi baik di rumah dan di luar negara.

8. Berorientasikan pelanggan; Pengurusan Jujur.

Lembaran tunggal getah untuk pengetahuan kasut

Sisa-sisa yang dijana dalam proses pengeluaran (melarikan diri dari burr, melepaskan getah sisa) dan produk-produk buangan akhirnya dapat dipulangkan secara langsung untuk digunakan semula; produk lama TPE yang digunakan boleh digunakan semula selepas regenerasi mudah untuk mengurangkan pencemaran alam sekitar dan memperluaskan sumber sumber yang boleh diperbaharui;


Tanpa mengubati, menjimatkan tenaga; mengukuhkan diri secara besar-besaran, formula yang dipermudahkan, supaya kesan agen-agen kompleks pada kawalan dapat mengurangkan kualiti prestasi yang lebih mudah untuk dipahami. Kelemahan elastomer plastik: Rintangan haba TPE adalah lebih rendah daripada getah, kerana suhu meningkat dan penurunan fizikal, jadi ruang lingkup aplikasi adalah terhad. Pada masa yang sama, ubah bentuk mampatan, pemulihan, ketahanan, berbanding dengan getah miskin, harganya lebih tinggi daripada getah yang sama. Tetapi secara umum, kelebihan TPE masih cemerlang, tetapi keburukannya sentiasa bertambah baik, sebagai bahan mentah getah penjimatan tenaga baru, prospek pembangunan sangat menjanjikan.


Plastik kepada polimer sintetik atau semulajadi, sebatian sebagai bahan asas dalam proses pengacuan plastik; dengan minyak, rintangan kakisan, penebat, kos rendah dan sebagainya. Digunakan untuk outsole, dengan utama, separuh di akhir bahan dan Baotou. Komponen tunggal, pelbagai komponen, plastik komponen tunggal mengandungi hanya resin sintetik penting plastik, dan sebahagian besar plastik sebagai tambahan kepada resin sintetik, terdapat pengisi, pengeras, agen pewarna dan bahan tambahan lain, yang merupakan plastik Multi-komponen. Hampir semua menggunakan plastik dalam plastik. Resin adalah komponen plastik yang paling penting, memainkan peranan pelekat, boleh menyusun bahan-bahan lain secara menyeluruh. Walaupun penambahan pelbagai aditif dapat mengubah sifat plastik, resin adalah penentu utama jenis plastik, prestasi dan penggunaan. Jenis resin yang biasa digunakan ialah PE, PVC, PS, PF, UF, EP, PR, PU), polymethylmethacrylate (PUMA), silikon (SI) dan sebagainya.


Selaras dengan perubahan yang berlaku apabila dipanaskan, resin sintetik boleh dibahagikan kepada dua jenis resin termoplastik dan resin termoset. Resin termoplastik: Ia dilembutkan, disejukkan dan dikeringkan dengan haba, dan tidak boleh bertindak balas secara kimia. Harta ini boleh dikekalkan tidak kira berapa kali pemanasan dan penyejukan diulangi. Resins termoplastik adalah: polietilena, polivinil klorida, polistirena, poliamida, polyoximetilena, polikarbonat, polifenilena oksida, polysulfone, getah dan sebagainya. Kelebihan pemprosesan resin termoplastik adalah mudah, dengan tenaga mekanikal yang tinggi. Kelemahannya adalah rintangan haba yang lemah dan ketegaran. Resin termoset: resin selepas pemanasan perubahan kimia, pengerasan acuan secara beransur-ansur, dan kemudian tidak melembutkan dipanaskan, ia tidak dapat dibubarkan. Resin termoset mempunyai kelebihan rintangan haba yang tinggi, tekanan tidak mudah berubah bentuk. Kelemahannya ialah sifat mekanikal yang lemah. Thermosetting resin fenolik, epoksi, amino, poliester tak tepu dan resin ether silikon.


Kelebihan plastik: sifat pemprosesan yang baik, teknologi pemprosesan mudah; berat ringan: sama dengan kayu; daripada kekuatan kekuatan: bahan kekuatan cahaya dan tinggi; kekonduksian terma adalah kecil: bahan penebat haba yang ideal; kestabilan kimia: Asid am, alkali, garam dan gris mempunyai rintangan kakisan yang baik; penebat elektrik yang baik: biasanya konduktor elektrik yang lemah; Reka bentuk prestasi adalah baik: dengan menukar formula, teknologi pemprosesan, dibuat dengan pelbagai ciri khas Bahan projek; hiasan yang kaya: boleh dibuat daripada produk yang telus, juga boleh dibuat dari pelbagai warna produk, dan warna yang cantik, tahan lama, tetapi juga dengan teknologi pencetakan, embossing, plating dan bronzing maju yang dibuat dengan pelbagai corak, bunga Tiga dimensi dan permukaan, produk logam. Kekurangan plastik: penuaan mudah --- produk dalam matahari, udara, haba dan media alam sekitar seperti asid, alkali, garam dan kesan lain, struktur molekul pembolehubah, pelastik dan komponen lain tidak menentu, menyebabkan ikatan patah, dan dengan itu Bawa kemerosotan sifat-sifat mekanikal, dan bahkan keras dan rapuh, kemusnahan dan sebagainya. Mudah terbakar - bukan sahaja mudah terbakar, tetapi juga dalam pembakaran sejumlah besar asap, dan juga menghasilkan gas toksik. Rintangan haba yang lemah: umumnya mempunyai ubah bentuk haba, dan juga masalah penguraian. Kekakuan rendah: bahan viscoelastic dengan modulus keanjalan yang rendah.


Hot Tags: lembaran getah tunggal untuk kasut, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan