Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Bekalan Pembaikan Kasut

Bekalan Pembaikan Kasut

Bekalan pembaikan kasut Kelebihan kami: 1. Dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman pembuatan lembaran getah. 2. OEM & ODM boleh didapati. 3. Dengan garis pengeluaran yang lengkap, peralatan canggih dan pekerja profesional, kami mengawal kualiti yang baik, menawarkan harga yang kompetitif dan perkhidmatan yang cekap ....

Bekalan pembaikan kasut

Kelebihan kami:

1. Dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman pembuatan lembaran getah.

2. OEM & ODM boleh didapati.

3. Dengan garis pengeluaran lengkap, peralatan canggih dan pekerja profesional, kami mengawal kualiti yang baik, menawarkan harga yang kompetitif dan perkhidmatan yang cekap.

4. Sampel akan selesai dalam 5 hari dan pengeluaran pukal akan dihasilkan segera setelah sampel yang diluluskan oleh pelanggan.

男鞋组合底08.jpg

Pembaikan kasut pengetahuan pengetahuan

Kulit kitar semula: kertas bran aka bulu di luar negara. Akan menjadi pelbagai kulit haiwan dan sekerap kulit dihancurkan, penggunaan pemprosesan bahan baku kimia yang dibuat. Teknologi pemprosesan permukaannya dengan kulit kulit, kulit timbul, yang dicirikan oleh kelebihan kulit yang kemas, penggunaan yang tinggi, murah; tetapi kulit umumnya lebih tebal, kurang kekuatan, hanya sesuai untuk pengeluaran beg bimbit murah, beg drawbars, Kelab dan stereotaip produk stereotaip lain dan tali pinggang pariti, seksyen longitudinal seragam tisu berserabut, boleh mengenal pasti campuran bahan cecair kesan pemejalan . .


Hot Tags: bekalan pembaikan kasut, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan