Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Sole Of Shoe

Sole Of Shoe

Tunggal sepatu Kelebihan Kami: Dengan pengalaman lebih daripada 20 tahun pembuatan lembaran getah. 2. OEM & ODM boleh didapati. 3. Dengan garis pengeluaran lengkap, peralatan canggih dan pekerja profesional, kami mengawal kualiti yang baik, menawarkan harga yang kompetitif dan perkhidmatan yang cekap. 4. Contoh ...

Tapak tunggal

Kelebihan kami:

  1. Dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman pembuatan lembaran getah.


2. OEM & ODM boleh didapati.


3. Dengan garis pengeluaran lengkap, peralatan canggih dan pekerja profesional, kami mengawal kualiti yang baik, menawarkan harga yang kompetitif dan perkhidmatan yang cekap.


4. Sampel akan selesai dalam 4 hari dan pengeluaran pukal akan dihasilkan tidak lama selepas sampel yang diluluskan oleh pelanggan.


5. Tiada permintaan MOQ, terutama untuk pelanggan baru.


6. Penghantaran yang cepat dan kos penghantaran terendah. Biasanya kami akan membebankan caj penghantaran


7. Reputasi baik di rumah dan di luar negara.


8. Berorientasikan pelanggan; Pengurusan Jujur.

Tapak pengetahuan kasut

Tapak getah merujuk kepada sol yang diperbuat daripada getah, bahan getah sol boleh dibahagikan kepada getah asli atau getah sintetik. Kelebihan getah asli adalah bahawa ia sangat lembut, keanjalan yang sangat baik, boleh sesuai untuk pelbagai sukan, tetapi kelemahan juga jelas bahawa ia sangat tahan pakai. Kasut sukan dalaman dan getah semula jadi.


Getah tiruan terbahagi kepada getah tahan haus, getah alam sekitar, getah udara, getah likat, getah keras, getah karbon.


(1) getah tahan haus: rintangan lelasan getah tahan haus dan keliatan yang sangat baik, jadi sangat tahan lama, bahan getah ini biasanya digunakan pada outsole kasut tenis.


(2) Getah mesra alam: juga dikenali sebagai getah kitar semula, outsole getah ini mengandungi sehingga 10% getah kitar semula, tujuan utama adalah untuk melindungi alam sekitar.


(3) getah udara: getah mengandungi udara, terdapat fungsi redaman tertentu, tetapi tidak sangat tahan haus, penggunaan tidak terlalu luas.


(4) Getah likat: getah likat dicirikan dengan fleksibiliti yang baik, tetapi juga sangat tidak tergelincir, biasanya digunakan dalam kasut sukan dalaman.


(5) Getah tegar: Getah tegar adalah getah yang paling komprehensif dalam bahan getah outsole, sukar dan tidak tergelincir dan sangat tahan haus, penggunaan semula jadi juga sangat luas. Kasut pelbagai guna dan kasut bola keranjang kebanyakan digunakan untuk membuat akhir getah besar.


(6) ditambah getah karbon: Unsur karbon ditambah ke bahan getah biasa, membuat getah lebih tahan haus, kebanyakan kasut yang berlari menggunakan jenis getah ini, tetapi juga di tapak kasut berjalan tapak tangan akan ditinggalkan BRS logo surat Yang outsole menggunakan getah karbon.


Hot Tags: tunggal kasut, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan