Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Bahan Sepatu Sole

Bahan Sepatu Sole

Bahan kasut tunggal Keterangan Produk Terdapat banyak reka bentuk baru dan beberapa tidak dipaparkan di web. Selamat datang bersama kami. Kami akan menghantar anda reka bentuk terkini kami. Terima kasih! · Model NO .: LY-N10 · Warna: Mana-mana Warna · Pengguna yang berkenaan: Dewasa · Jantina: Unisex · Bahan: Lembaran Getah · Jenis: Outsole · Penggunaan: ...

Bahan kasut tunggal

Penerangan Produk

Terdapat banyak reka bentuk baru dan ada yang tidak dipaparkan di web. Selamat datang bersama kami. Kami akan menghantar anda reka bentuk terkini kami. Terima kasih!

· Model NO .: LY-N10

· Warna: Mana-mana Warna

· Pengguna yang berkenaan: Dewasa

· Jantina: Unisex

· Bahan: Lembaran Getah

· Jenis: Outsole

· Penggunaan: Sepatu Kasut

· No Model: Ly-N10

· Saiz: 110cm * 100cm / 100 * 100cm

· Ketebalan: 2.5mm-8mm

· MOQ: 350 Lembaran

· DIN (Abrasion): Di bawah 350 / 450-550 / Di atas 550

· Flexing: 20000/500000/100000 Times

· Kekerasan: 80-93 Shore

· Ciri-ciri: Wear-Tahan, Tahan Panas, Tahan Impak

· Pasaran Eksport: Global

· Tanda dagangan: LIYU

· Pakej Pengangkutan: 250 Lembaran / Pallet, sebagai Permintaan Pelanggan

· Spesifikasi: QualityA> Kualiti B> Kualiti C

· Asal: Dongguan, China

· Kod HS: 4008


样品册第五E册样品展示.jpg


Pengetahuan material kasut tunggal

Secara umum, getah (getah sintetik) sebenarnya adalah sejenis plastik, plastik, termasuk getah (getah sintetik). Eleastomer termoplastik (TPEs), bahan polimer baru antara getah dan damar, mempunyai fungsi dan sifat yang sama seperti getah haba tradisional (lembut, elastik dan sentuhan yang baik) pemprosesan termoplastik Umum yang mudah, cepat dan kitar semula dua faedah. TPE adalah termoplastik karet dengan fungsi dan sifatnya. Oleh itu, ia juga dikenali sebagai Thermoplastic Rubbers, atau TPR untuk jangka pendek. Dengan alam sekitar yang tidak toksik dan selamat, pelbagai kekerasan, pewarna yang sangat baik, sentuhan lembut dan ciri-ciri lain; rintangan cuaca, rintangan keletihan dan rintangan suhu, prestasi pemprosesan yang unggul, tanpa pengawetan, kitar semula boleh mengurangkan kos, kedua-dua pengacuan suntikan sekunder. Dengan PP, PE, PC, PS, ABS dan lain-lain pelekat bersalut substrat, juga boleh menjadi acuan yang berasingan.


Elastomer termoplastik TPE (TPE) boleh disebarkan kepada dua jenis TPE dan TPE kejuruteraan umum. TPE yang dihasilkan secara industri di dunia adalah: styrene (SBS, SIS, SEBS, SEPS), olefin (TPO, TPV) TPB, TPE, TPE, TPU, TPEE, TPE, silikon, etilena, dll. semua bidang getah sintetik dan resin sintetik. Styrene TPE, juga dikenali sebagai TPS, adalah copolymer blok butadiena atau isoprena dengan stirena, prestasi paling hampir dengan getah SBR. Kira-kira separuh daripada semua TPE.


Pelbagai jenis styrene - butadiena - kopolimer stirena blok (SBS), digunakan secara meluas dalam industri kasut, sebahagian besarnya menggantikan getah; masa yang sama dalam getah, getah dan produk getah industri lain dengan 3 Way juga terus berkembang. SBS juga digunakan dalam kuantiti yang banyak sebagai pengubah impak untuk plastik PS dan sebagai pengubah suai yang sangat baik untuk turapan asfalt turapan aspal, yang tahan terhadap lelasan, retak, melembutkan dan rintangan tergelincir.


Kelebihan elastomer termoplastik: (1) boleh diproses dengan mesin pengacuan termoplastik umum, seperti pengacuan suntikan, pengacuan penyemperitan, pengacuan tamparan, pengacuan mampatan, pengacuan dan pengacuan lain; suntikan getah pengacuan mesin, masa dari asal 20min atau lebih, dipendekkan kepada 1min atau kurang; pengacuan penyemperitan extruder yang disediakan, kelajuan penyemperitan, masa pengawetan adalah pendek.

Hot Tags: bahan kasut tunggal, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan