Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Produk Lembaran Tunggal Getah

Produk Lembaran Tunggal Getah

Produk lembaran tunggal getah 1. Adakah anda sebuah kilang atau syarikat perdagangan? Kami adalah kilang produk getah, jadi harga dan masa penghantaran dapat dijamin. 2. Di manakah kilang anda terletak? Bagaimanakah saya boleh melawat sana? Kilang kami terletak di Kota Gongguan, Wilayah Guangdong, China. Semua ...

Produk lembaran getah tunggal

1. Adakah anda sebuah kilang atau syarikat perdagangan?

Kami adalah kilang produk getah, jadi harga dan masa penghantaran dapat dijamin.

2. Di manakah kilang anda terletak? Bagaimanakah saya boleh melawat sana?

Kilang kami terletak di Kota Gongguan, Wilayah Guangdong, China. Semua pelanggan kami, dari rumah atau di luar negara, sangat dialu-alukan untuk melawat kami!

3. Bolehkah anda melakukan OEM & ODM?

Ya, kita boleh melakukan produk OEM dan ODM. Tiada masalah.

4. Bagaimana saya boleh mendapatkan beberapa sampel?

Kami gembira dapat memberikan anda sampel percuma. Pelanggan baru dijangka membayar kos penghantaran, dan caj ini akan ditolak dari pembayaran untuk pesanan rasmi.

5. Bagaimana dengan penghantaran?

Kami memuat satu bekas 20 kaki dalam masa 15 hari, ia akan berubah mengikut keadaan khas.

6. Bolehkah anda memberikan laporan ujian untuk pesanan anda?

Ya kita boleh. Kami boleh menyediakan laporan ujian kami mengikut permintaan pelanggan.

7. terma pembayaran:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc mengikut permintaan pelanggan.

Pengetahuan produk lembaran getah

(1) EVA midsole: EVA, kopolimer etilena-vinil asetat, berbanding dengan polietilen, EVA diperkenalkan ke rantai molekular monomer vinil asetat, dengan itu mengurangkan tahap ketahanan kristal, peningkatan fleksibiliti, rintangan hentaman, keserasian pengisi dan prestasi pengedap haba. Midsole EVA merujuk kepada EVA selepas suntikan ke dalam acuan melalui pemanasan suhu tinggi selepas membentuk kasut midsole, juga dikenali sebagai busa pada akhirnya. EVA tradisional adalah menekan panas, mesin suntikan EVA terus ke dalam partikel EVA ke dalam acuan di dalam mesin, vakum ditambah sulfur kira-kira 400 saat selepas acuan dibuka, membentuk acuan buih busa, dan kemudian selepas haba, stereotaip stereotaip sejuk . Ciri terbesar adalah hasil yang tinggi, pengacuan. Kelemahan mudah untuk ubah bentuk, kuning dari masa ke masa, mengecut.


(2) PHYLON midsole: PHYLON berasal dari Amerika Syarikat, kasut terawal dipanggil PHYLON midsole. Merujuk kepada bahan ke dalam acuan, selepas dua pemanasan suhu tinggi selepas penembakan dalam kasut. Digunakan untuk siri kasut sukan. Kekerasan PHYLON dikawal oleh suhu. Semasa melancarkan midsole PHYLON, semakin tinggi suhu, lebih tebal dan keras PHYLON yang sembuh. Semakin rendah api semulajadi PHYLON api juga lebih ringan, jadi penilaian kualiti kasut pada akhirnya tidak dapat diukur dengan derajat berat atau lembut dan keras.


(3) Membakar kain pada akhir: Burlap pada akhirnya adalah midsole PHYLON, adalah mengejar reka bentuk keseluruhan perasaan dan penggunaan teknologi pembuatan kasut, contoh yang terbaik ialah kasut midsole kasut dan badan kasut dengan Jenis yang sama kain, untuk mencapai integrasi keseluruhan badan kasut dan satu-satunya. Untuk mencapai proses ini adalah dengan menggunakan kain terpilih yang dibalut yang telah dibentuk yang sudah dibentuk oleh midsole PHYLON, tembakan suhu tinggi dalam acuan.


Hot Tags: produk lembaran getah tunggal, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan