Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Kasut Soled Getah

Kasut Soled Getah

Getah soled kasut Proses Pesanan · Siasatan · Sebutharga · Pengesahan sampel · Pelaksanaan Invois · Pengeluaran Bulk · Pemeriksaan Kualiti · Pengiriman Baki · Pengiriman Kargo · Pelepasan Kastam · Tuntutan Cargo Selamat datang untuk membeli Neoprene Rubber Sheet Material Color Single Harga Rendah dari kilang kami. Kita adalah satu...

Kasut soled getah

Proses Pesanan

· Siasatan

· Sebutharga

· Pengesahan sampel

· Pelaksanaan Invois

· Pengeluaran Bulk

· Pemeriksaan Kualiti

· Baki Penghantaran

· Penghantaran Kargo

· Pelepasan Kastam

· Tuntutan Cargo

Selamat datang untuk membeli Neoprene Rubber Sheet Material Color Single Harga Rendah dari kilang kami. Kami adalah salah satu pengeluar dan pembekal terkemuka di China, menawarkan anda lembaran getah terlaris dan murah yang dibuat di China. Pesanan tersuai yang disesuaikan dengan harga yang rendah juga dialu-alukan.

Getah soled pengetahuan pengetahuan

(1) PVC midsole: PVC yang PVC, adalah jenis kulit buatan, adalah yang pertama dicipta untuk pengganti kain kortikal. Dibuat daripada PVC plus plasticizers dan bahan tambahan lain yang dilancarkan komposit yang dibuat di dalam kain. Kekuatan PVC rendah kesan, ubah bentuk terma, daya tahan sebagai PU.


(2) Lebar PU: Sebagai tambahan kepada midsole PHYLON dan midsole EVA, midsole PU juga sangat biasa. Poliuretana, nama poliuretana, adalah bahan ketumpatan tinggi, tahan lama, berasaskan buih, tahan lama yang biasa digunakan di bahagian tengah belakang. Kelebihan terbesar dari midsole PU adalah keanjalan dan keliatan yang lebih baik.


(3) bungkus pada akhir: beg pada akhir dari penampilan outsole dan atas oleh dua komponen utama, tetapi struktur atau dari outsole, midsole dan tiga bahagian atas, tetapi midsole dibungkus dalam Di atas.


(4) sol tapak keseluruhan: tapak sol sol adalah suhu rendah sol. Bahagian bawah PU dicirikan oleh cahaya, tetapi tidak basah, reaksi kimia air berlaku selepas lapisan karat pergi.


Hot Tags: kasut soled getah, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan