Hubungi kami
TEL: + 86-769-85536565
E-mel: sales01@liyuyibao.com
Alamat: No.15 Shuanglong Road, Daerah Xiaobian, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, China
Lembaran Kulit sintetik

Lembaran Kulit sintetik

Lembaran kulit sintetik 1. Berkualiti tinggi 2. kebolehgunaan yang baik 3. pelbagai reka bentuk dan kualiti yang baik 4. harga terbaik dan perkhidmatan yang terbaik 5. Kami boleh membekalkan kualiti yang berbeza mengikut keperluan pelanggan yang berbeza. Pengetahuan kulit kulit sintetik Pengelasan bahan tunggal dan ...

Lembaran kulit sintetik

1. Berkualiti tinggi

2. kebolehgunaan yang baik

3. pelbagai reka bentuk dan kualiti yang baik

4. harga terbaik dan perkhidmatan terbaik

5. Kami boleh membekalkan kualiti yang berbeza mengikut keperluan pelanggan yang berbeza.

IMG_0084 (2).jpg

Pengetahuan lembaran kulit sintetik

Klasifikasi dan ciri-ciri tunggal Bahan utama bahan tunggal terbahagi kepada getah, PU, ​​PVC, MD, TPR, EVA dan sebagainya.

1, EVA (E etilena, vinil asetat VA): Lebih banyak vinil asetat, keanjalan yang lebih baik.


2, getah: dibahagikan kepada kain semulajadi, sintetik dua, tahan haus, anjal, berat, kos tinggi.


3, TPR (haba T, plastik P, getah R): prestasi getah, tahan haus, kos yang lebih rendah, tetapi hubungan dengan pelarut minyak akan tergelincir.


4, PU: rintangan lelasan cemerlang dan prestasi flexing berulang, kekuatan lusuh yang baik dan keanjalan, minyak, asid, alkali dan prestasi suhu yang rendah, sisa buih PU boleh direndahkan secara automatik, yang kondusif untuk perlindungan alam sekitar, rintangan yang diperlukan Kesan, kasut tahan lama lebih sesuai; tetapi terdapat kekuningan, hidrolisis, retak, mudah membuka plastik dan isu-isu lain, kasut udara, kasut bola sepak, bahan yang biasa digunakan. PU keseluruhan sol: ADI dan NIKE apabila menggunakan sol ini tidak banyak, sol solung adalah sol membentuk suhu rendah. PU pada akhir ciri-ciri cahaya, tetapi tidak basah, menghadapi reaksi kimia selepas lapisan air kakisan.


5, PVC: resin sintetik, tiba pada akhirnya, kerana masalah ekologi dan kurang, kasut kusyen udara, kasut bola sepak, bahan yang biasa digunakan.


6, MD (Wylong End): Pembentuk busa busa satu masa, fleksibiliti yang baik, keanjalan yang tinggi, prestasi terma yang lebih baik, tetapi rintangan haus yang lemah, kasut yang tinggi biasanya lebih sesuai.


Hot Tags: lembaran kulit sintetik, China, kilang, pembekal, pengilang, disesuaikan, harga rendah, murah, pukal
Siasatan